Hunedoara: Suporterii echipei FC Corvinul Hunedoara - Vrem echipă sau război! (vezi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Suporterii echipei FC Corvinul Hunedoara - Vrem echipă sau război! (vezi VIDEO)
Hunedoara: Suporterii echipei FC Corvinul Hunedoara - Vrem echipă sau război! (vezi VIDEO)

După ce au pus mână de la mână să cumpere echipament sportiv juniorilor care au mai rămas la clubul de fotbal din localitate, suporterii FC Corvinul Hunedoara caută, în prezent, finanţatori pentru reactivarea formaţiei.

Un grup de susţinători ai echipei Corvinul, fostul preşedinte al clubului de fotbal, Mircea Alic, şi primarul Municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada,  s-au întâlnit astăzi pentru a discuta situaţia uneia dintre cele mai iubite formaţii din Ardeal, FC Corvinul Hunedoara. Aceasta după ce reprezenanţii primăriei din localitate au promis că, până la mijlocul lunii mai, vor găsi soluţii pentru finanţarea echipei de fotbal. În urma discuţiilor de azi, suporterii s-au ales din nou cu promisiuni. „La începutul săptămânii viitoare, primarul Ovidiu Hada va prezenta posibilele soluţii de aducere a unor investitori din afara ţării, rămânând ca, în următoarele săptămâni, să se înceapă negocierile cu ei”, a spus Dan Gheorghiţă, unul dintre reprezentanţii galeriei hunedorene.

Caută finanţatori pentru club
Obişnuiţi cu astfel de discursuri, susţinătorii, rămaşi fideli unei echipe care există deocamdată doar cu numele, fiind nevoie de foarte mulţi bani pentru reactivarea ei, promit alte proteste. „Noi mai avem răbdare doar până în 15 – 20 mai. Dacă nu se face nimic, iese război”, scrie Zane 27, pe pagina de internet a suporterilor corvinişti. Pe de altă parte, dacă în urmă cu câteva luni, membrii galeriei au donat bani pentru a cumpăra echipamente sportive, mingi şi jaloane de antrenament copiilor de la echipele de juniori ale clubului, în prezent ei încearcă să găsească finanţatori pentru Corvinul. „Oamenii de afaceri ar avea mult de câştigat dacă ar investi aici”, crede suporterul Dan Gheorghiţă.  

Termen limită până în august

Pentru a putea participa din viitorul sezon în liga a treia, echipa de fotbal trebuie înscrisă în competiţie cel târziu la începutul lunii august, perioadă până la care clubul este obligat să achite restanţele financiare către unii dintre foştii jucători. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite