Hunedoara: Săracii sunt ispitiţi de premiul de la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Săracii sunt ispitiţi de premiul de la loto
Hunedoara: Săracii sunt ispitiţi de premiul de la loto

Mii de persoane au completat un bilet la jocul 6 din 49 în speranţa că vor scăpa de sărăcie.

Şase numere a căror valoare se apropie de 11 milioane de euro: o ispită căreia puţini hunedoreni i-au rezistat. Drept pentru care şi astăzi, în ultima zi de joc, sute de hunedoreni s-au îndreptat către agenţiile loto din judeţ pentru a-şi încerca norocul. Mulţi dintre ei s-au dus de dimineaţă la biserică înainte de a trece pragul loteriei. „M-am rugat să câştig. Am nevoie de ajutorul Celui de Sus. Un câştig consistent m-ar scoate din sărăcie. Nu îmi doresc să iau premiul cel mare. Sunt sigur că şi patru numere ghicite îmi aduc suficienţi bani”, a declarat Ioan Chelemen din Deva.

Unii joacă datele de naştere ale copiilor, alţii au scheme de joc numai de ei ştiute sau extrag pur şi simplu numere din bolurile aflate pe mese. „Norocul şi-l face omul cu mâna lui. Aşa că scot din bol şase numere. Nu cred în calcule şi combinaţii de tot felul. Am văzut oamenii care au câştigat la jocul ăsta cu variante simple. Deci se poate”, a declarat Gheorghe Feier, din Deva.

Puţini câştigători

Dacă potul se va câştiga astăzi, ar fi al doilea cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române. Cu toate acestea statisticile arată că hunedorenii nu prea au noroc la a ghici cele şase numere. Reprezentanţii Loteriei susţin că unul dintre motive este acela că sumele jucate sunt mici şi e nevoie de o şansă mare pentru a câştiga.

Cu toate acestea, Hunedoara se află pe locul 17 la nivel naţional, în privinţa încasărilor. Însă câştigurile mari se lasă aşteptate. Anul trecut, la nivelul judeţului, au fost doar 15 câştiguri la 6/49, la categoria a II-a, în valoare totală de 315.000 lei, unul la Joker, unul la 5/40 şi unul la Noroc. Cel mai mare câştig înregistrat anul trecut, a depăşit puţin 20.000 lei, şi s-a acordat la categoria Noroc.

M-am rugat să câştig. Un premiu m-ar scoate din sărăcie.
Ioan Chelemen, devean

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite