Hunedoara: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Hunedoara, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 01.00
Cu TIR-ul în gard


 Pe fondul oboselii şi a neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, şoferul unui TIR bulgar a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil  şi a dărâmat gardul a două gospodării din localitatea Gothatea. În urma impactului şoferul, de 43 de ani,  a fost grav rănit.

ASTĂZI, ORA 01.40
S-a dat peste cap cu SUV-ul


Aflat pe pasarela de la ieşirea din Deva spre Simeria, Daniel C, de 33 de ani, aflat la volanul unui SUV, a pierdut controlul maşinii,  a căzut în gol şase metri, după care s-a dat de câteva ori peste cap. Şoferul şi pasagerul din maşină au fost răniţi. Poliţişti au constatat că cel care conducea era băut şi avea permisul suspendat.

ASTĂZI, ORA 11.00
Lecţia de citire


Elevii din 15 şcoli din judeţul Hunedoara participă, astăzi, la un eveniment care se derulează la nivel mondial. Campania numită “Lecţia de citire” are scopul de a solicita autorităţilor de pe întreg mapamondul garantarea dreptului la educaţie primară. Campania e susţinută de Nelson Mandela şi Paulo Coelho.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite