Hunedoara: Maşini cu numere furate, vândute la marginea Devei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hunedorean a fost prins încercând să pună în vânzare, în târgul de maşini de la Bălata, un autoturism second-hand, cu numere de înmatriculare furate.

Duminică, în târgul auto săptămânal organizat lângă Deva, poliţiştii au depistat un bărbat din municipiul Hunedoara care a expus spre vânzare un Ford neînmatriculat, pe care a aplicat plăcuţe de înmatriculare furate. Bărbatul fusese reclamat de un alt hunedorean, care trecuse prin târg şi şi-a recunoscut numerele de înmatriculare ale fostei lui dubiţe adusă din Italia, agăţate de autoturismul pus în vânzare.


„Plăcuţele de înmatriculare au fost ridicate pentru cercetări. De asemenea, poliţiştii au mai ridicat şi actele, susceptibil a fi falsificate, ale altui autoturism expus la vânzare în incinta târgului”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 


Poliţiştii le recomandă viitorilor cumpărători să fie prudenţi la achiziţionarea autoturismelor second-hand, în târgurile de maşini din judeţ.   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite