Hunedoara: Hunedorenii trebuie să sară gardul pentru a da un telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii care au lucrat la îngrădirea noii autogări au pus un gard în faţa unei cabine telefonice.

Muncitorii care au lucrat la îngrădirea noii autogări a municipiului Hunedoara nu au mai ţinut cont de locul pe unde fac împrejmuirea. Astfel, un gard de fier înalt de o jumătate de metru a ajuns să ţină loc uşii de intrare într-o cabină telefonică pentru persoanele cu handicap. Hunedorenii care vor să intre în cabină trebuie să sară (cei care pot), ori să se întindă peste obstacolul din oţel, cu riscul de a se înţepa în barele gardului.

Situaţia stârneşte hohotele de râs ale trecătorilor, dar în acelaşi timp îi deranjează pe oamenii care vor să folosească telefonul. „Era o cabină utilă pentru persoanele cu handicap. Închipuiţi-vă cum trec acum oamenii în cărucior, de această îngrăditură”, a spus Mircea Popa, un localnic.

Angajaţii Primăriei Hunedoara spun că vor lua măsuri. „O variantă ar fi să mergem să discutăm această problemă cu cei de la autogară. Le vom spune să taie acea bucată de gard, ca oamenii să poată intra în cabina telefonică”, a susţinut Mihai Mârfu, de la Direcţia tehnică a Primăriei municipiului Hunedoara, surprins şi el de situaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite