Hunedoara: Hunedorenii sfidează criza la jocurile de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Hunedorenii sfidează criza la jocurile de noroc
Hunedoara: Hunedorenii sfidează criza la jocurile de noroc

Patronii barurilor din Hunedoara şi-au fidelizat clienţii, ademenindu-i să-şi joace banii la aparatele mecanice de poker.

Încă de la primele ore ale dimineţii mulţi hunedoreni ocupă scaunele din faţa aparatelor de jocuri mecanice de noroc, amplasate în multe localuri din Hunedoara. Patronii birturilor de cartier cu nume consacrate, cum ar fi „Trei placaje”, „Varice”, „Gardul Roşu” sau „Terasa Corleone”, de restaurante şi agenţii loto au găsit metode comune de a ieşi din criză. Lângă cei câţiva metri pătraţi ocupaţi de mese şi scaune au mai înghesuit câteva aparate de poker.

„Într-o zi obişnuită, „păcănelele” aduc un venit de cel puţin 1.000 de lei. Avem clienţi fideli, oameni pe care nu îi putem scoate nici cu arcanul din faţa pokerelor”, a spus Alin Biciu, angajat al unui local de cartier din Hunedoara. Clienţii lui sunt hunedoreni săraci, de multe ori fără locuri de muncă, tineri. „Lucrează cu ziua sau cară fier vechi, iar dacă se opresc la o bere în bar, ajung fără să îşi dea seama în faţa aparatelor”, a adaugat barmanul.

Pierd banii la „păcănele”

În ciuda sărăciei, unii dintre hunedorenii împătimiţi ai jocurilor de noroc reuşesc să piardă sume record. „Mi-am vândut maşina pe care o adusesem din Franţa şi pentru care am lucrat aproape un an acolo. Când am luat banii pe ea, aproape 4.000 de euro, mi-am zis că, în drum spre casă, nu ar fi mare lucru dacă îmi încerc norocul şi la o sală de jocuri din centrul Hunedoarei. După ce m-am aşezat în faţa aparatelor, nu m-am mai putut opri. Până la urmă am pierdut tot, iar la plecare nu mai aveam nici bani de ţigări”, a povestit Adrian H, un tânăr de 25 de ani, taximetrist.

Venituri
„Păcănelele” aduc un profit de cel puţin 1.000 de lei pe zi


Avem clienţi fideli, oameni pe care nu îi putem scoate nici cu arcanul din faţa pokerelor.
Alin Biciu, barman

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite