Hunedoara: Hunedoreni datornici fără vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Hunedoreni datornici fără vină
Hunedoara: Hunedoreni datornici fără vină

La nivelul contribuabililor persoane fizice,  Primăria Deva înregistrează în acest moment câteva zeci de datornici absolut nevinovaţi.

 „Sunt cei care îşi vând maşinile unor oameni neserioşi. Cumpărătorii amână cu anii să-şi transcrie maşinile pe ei, astfel încât noi ne îndreptăm pentru plata impozitelor către primul proprietar. Avem în evidenţe contribuabili care trebuie să plătească între cinci şi opt mii de lei ca impozit pentru o maşină pe care au vândut-o cu ani în urmă”, precizează Călin Păcurar, şeful Biroului Executări Silite din cadrul Primăriei Deva.

La nivelul contribuabililor persoane fizice, Primăria Deva a pus cinci sechestre pentru neplata impozitelor şi taxelor aferente. Potrivit lui Călin Păcurar, sechestrele sunt puse pe vilele unor foşti oameni de afaceri de succes.

„Sunt persoane care au câştigat averi în anii ’90 şi şi-au ridicat palate. Acum au scăpătat, au rămas cu vilele, dar veniturile lor actuale nu le mai permit să plătească anual un impozit de 40 – 50 de mii de lei. Acumulează datorii şi atunci suntem nevoiţi să punem sechestru pentru a ne recupera din creanţă”, precizează sursa citată.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite