Hunedoara: Hoţii de fier vechi au lăsat Hunedoara fără capace de canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Hoţii de fier vechi au lăsat Hunedoara fără capace de canal
Hunedoara: Hoţii de fier vechi au lăsat Hunedoara fără capace de canal

Într-o singură seară, la începutul acestei săptămâni, toate canalele amplasate pe una dintre cele mai circulate alei din municipiul Hunedoara, Lipscani, au fost lăsate de hoţii de fier vechi fără capacele metalice.

Câţiva localnici, din proprie iniţiativă, au semnalizat noile capcane, pentru ca trecătorii să nu cadă în ele. De altfel, aproape nu există stradă în Hunedoara unde capacele canalelor să nu fi fost furate. Poliţiştii spun că le-au cerut administratorilor centrelor de colectare a fierului vechi să îi anunţe atunci când clienţii le aduc capace de canal, însă fără succes.
În centrul municipiului, şoferii trebuie să facă jaloane printre canale, pentru a nu îşi distruge autoturismele. „Am ieşit cu prietena la plimbare în parcul din cartierul OM şi m-am trezit cu piciorul rupt şi cu mai multe zgârieturi, zăcând pe fundul unui canal descoperit, adânc de peste un metru”, spune Remus Modârcă, un tânăr din localitate. Autorităţile locale şi administratorii sistemelor de canaiizare nu au găsit soluţii eficiente pentru a îi opri pe hoţii de fier vechi. Majoritatea canalelor „prădate” au fost acoperite cu blocuri de beton, iar hunedorenii trebuie să fie foarte atenţi pe unde trec cu maşinile sau pe jos.  Altele au fost îndesate cu gunoaie.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite