Hunedoara: Hoţi întâmpinaţi de proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apartament situat la etajul întâi al unui bloc din cartierul hunedorean micro VI a fost prădat, în cursul nopţii trecute de mai mulţi spărgători.

În timp ce proprietarii se aflau la serviciu în schimbul de noapte, hoţii s-au căţărat pe grilajul unei ferestre de la parter, intrând apoi în locuinţa hunedorenilor, pe geamul de la baie. Auzind zgomotele, un vecin i-a anunţat pe proprietari. Când aceştia au ajuns acasă, spărgătorii, cu desagile pline de obiecte găsite în locuinţa prădată, tocmai se pregăteau de ultimul trasnport, un televizor. Când s-au uitat însă pe vizor, l-au văzut pe proprietar în faţa uşii. Imediat, au lăsat televizorul l-a uşă şi s-au făcut nevăzuţi, ieşind pe aceeaşi fereastră pe care intraseră.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, până în prezent, grupul de hoţi de la Hunedoara nu a fost identificat. „Poliţiştii nu au stabilit, deocamdată, valoarea pagubelor produse de autorii spargerii”, a declarat agentul şef adjunct Diana Dumitru, de la IPJ Hunedoara.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite