Hunedoara: A început Festivalul ECO din Munţii Retezat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a Festivalului „Park Fest” a început în această dimineaţă pe Platoul Soarelui, la o altitudine de 900 de metri, la limita Parcului Naţional Retezat.

 Festivalul s-a deschis cu întârziere, pentru că furtuna de azi-noapte nu le-a permis organizatorilor să termine pregăririle la timp. Motto-ul festivalului: este „No traces!”, organizatorii garatând că în urma lor nu vor rămâne deşeuri.

Evenimentul, care se desfăşoară timp de trei zile, cuprinde muzică, demonstraţii şi concursuri de skateboarding, mountainboarding, circ, paintball, proiecţii video şi grafitti pe teme eco. Invitaţii speciali sunt unii dintre cei mai importanţi producători de breakbeat din lume, Aquasky. Alături de ei vor cânta Blanoz, Brum Conspiracy, Psyon, Pryus & Krueger, Sick as A Dog, Dj Vasile, Mesmer, Unu’, D-Laid, Blanilla & D-Fact, Bumbapa şi Melak.

Tot la Clopotiva se va putea vota masivul Retezat, care reprezintă România în competiţia „New7Wonders”. Duminică se vor organiza vizite la obiectivele turistice din Ţara Haţegului: biserica Densuş, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Cetatea Colţ şi Mănăstirea Colţ, dar şi în Parcul Naţional Retezat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite