Hunedoara: Culmea crizei: „Vând vibrator puţin uzat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recesiunea îi face pe hunedoreni să vândă orice din casă.

Pentru 30 de lei, un devean oferea spre vânzare, în piaţa de vechituri, un vibrator second-hand.

Dacă culmea zgârceniei e să-ţi duci prezervativul la vulcanizat, atunci, păstrând acelaşi registru, culmea crizei economice poate fi considerată să scoţi la vânzare vibratorul iubitei. De acest lucru s-a convins, pe propria-i piele, un hunedorean care etala pe o tarabă din piaţa de vechituri a municipiului Deva, un vibrator second-hand.

„E al unui prieten care m-a rugat să i-l vând. El a spus că nu e prea folosit şi că dacă reuşesc să-l vând cu 30 de lei e mulţumit. E un vibrator de firmă, are patru viteze şi merge cu baterie. Sigur, preţul e negociabil. În sex-shop, un astfel de vibrator face cel puţin 300 de lei. Aşa că, ce mai contează dacă cineva s-a bucurat de el. La preţul acesta ai şi femeia mulţumită, şi nici nu-ţi afectezi portofelul”, a explicat tânărul comerciant de vibratoare second-hand.

Bărbaţii care treceau prin faţa tarabei se uitau curioşi la vibratorul care era pornit ca şi cum vânzătorul voia să garanteze funcţionarea lui. „Nu e un preţ rău. Şi e un obiect util mai ales dacă trebuie să pleci la muncă în străinătate”, a fost de părere un hunedorean care „admira” obiectul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite