Hunedoara: Criza mută spălatul maşinii în curtea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aşteptarea clienţilor, administratorii spălătoriilor auto se bat în oferte promoţionale.

Aşteptată cu mult interes de patronii spălătoriilor auto din judeţ, încălzirea vremii nu le-a adus clientela de care se bucurau anul trecut. Şi asta, deoarece majoritatea firmelor care deţin parcuri auto au eliminat de pe lista de cheltuieli spălarea maşinilor. Cât despre şoferii care optau pentru acest serviciu, numărul acestora a a scăzut cu aproximativ 50 la sută.

Discounturi şi gratuităţi


Speriaţi de acest exod al clienţilor, patronii oferă discounturi şi bonusuri care garantează la trei spălări una gratis. Cu toate acestea, puţini clienţi se mai înghesuie să beneficieze de astfel de servicii.

“Cred că criza asta economică a creat o isterie generală în urma căreia firmele care oferă diverse servicii au cel mai mult de pierdut. Şi asta deoarece, atunci când vrei să scapi de cheltuieli tai din servicii. Practic, fiecare patron care are 5-10 maşini a hotărât să renunţe la ideea de a avea maşini curate. Am multe contracte cu astfel de firme care au fost reziliate sau mult diminuate”, a declarat Ion Cristescu, administratorul unei spălătorii auto din Deva.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite