Hunedoara: Bătrână devorată de sălbăticiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar craniul, câteva oase din partea superioară a trupului şi oase ale picioarelor au mai rămas din cadavrul unei femei în vârstă de 65 de ani, decedată în urmă cu zece zile.

Bătrâna avea grijă de locuinţa unor localnici din comuna Bretea Română. Proprietarii casei treceau rar pe acolo, iar zilele trecute, după ce au lipsit o perioadă mai îndelungată, au găsit în curtea imobilului trupul ciopârţit al femeii.
Din cadavru a mai rămas doar partea superioară, mai exact carniul şi câteva coaste, precum şi oase ale picioarelor. Doar atât a mai rămas după ce câinii,  pisicile şi vulpile s-au înfruptat din trupul în stare de putrefacţie.

Fragmentele osoase care au rămas au fost ridicate şi transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Deva. Întrucât trupul fusese devorat pe jumătate, este foarte greu pentru medicii legişti să stabilească exact cauzele decesului.
Este posibil, susţin poliţiştii, ca femeii să i se fi făcut rău după ce a consumat băuturi alcoolice. Ultima data fusese văzută de săteni într-un birt din satul Măceu.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite