Hunedoara: Autostrada Timişoara-Arad porneşte cu două giraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizarea a două sensuri giratorii, care vor fi amenajate la ieşirea din Arad spre Timişoara şi pe DN 7, în dreptul localităţii Pecica, a fost concluzia discuţiei de ieri dintre administraţia locală şi constructorul şi proiectantul tronsonului.

 „De la aceste sensuri vor porni urcările pe viitoarea autostradă”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului. „Am primit asigurări că se va construi un pod de pontoane peste Mureş, în zona Zădăreni, astfel ca aprovizionarea şantierului să nu afecteze municipiul”, a mai spus edilul-şef.

Se vor deschide şantiere pentru pasaje


Falcă a mai spus că primele obiective vizate de constructori sunt podul peste Mureş, etapa cea mai grea şi cu termenul cel mai lung de finalizare, dar şi o serie de pasaje. Astfel, se vor deschide şantiere pentru realizarea unui pasaj peste calea ferată care duce spre Sânnicolau Mare, pentru pasajul de la Pecica, cel de  la Aeroport şi cel de peste autostradă, care va cuprinde şi bretelele de acces din apropierea localităţii Zădăreni.

Am primit asigurări că se va construi un pod de pontoane peste Mureş, în zona Zădăreni, astfel ca aprovizionarea şantierului să nu afecteze municipiul
Gheorghe Falcă, Primar Arad

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite