Hunedoara: Angajări amânate la depozitul din Băcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 150 de locuri de muncă promise la depozitul de logistică nou înfiinţat în judeţ i-au pus pe jar pe hunedoreni. Spre dezamăgirea câtorva sute de oameni interesaţi, angajatorii şi-au amânat, din nou, prezentarea ofertei.  

Astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, peste 20 de persoane s-au prezentat la Primăria comunei Băcia. Au fost oameni care auziseră că, începând cu această dată, se fac recrutări pentru cele 150 de posturi puse la dipoziţie la depozitul construit în apropierea localităţii. Emil Rîşteiu, primarul comunei, a spus că în ultimele săptămâni câteva sute de persoane s-au interesat de locurile de muncă respective, unii venind la Băcia chiar de mai multe ori. Dar, de fiecare dată, nu au putut fi ajutaţi, întrucât firma care face angajările nu a deschis încă un birou de recrutare. Tot ce au putut să facă fucţionarii primăriei a fost să îi înscrie pe cei interesaţi de locurile de muncă în evidenţele instituţiei.
Deocamdată, însă, despre cele 150 de posturi promise hunedorenilor nu se ştie mai nimic, angajatorii fiind aşteptaţi să îşi prezinte oferta în zilele următoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite