Hunedoara: Adevărul îşi aşteaptă cititorii la Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare expoziţie de carte din România vizitează Timişoara de mâine până duminică. Cititorii sunt aşteptaţi la standul Adevărul pentru a cumpăra cărţile care le lipsesc din colecţie.

Caravana Gaudeamus se întoarce în Timişoara pentru a cincea oară mâine şi rămâne în oraş până la finele săptămânii. Timişorenii pasionaţi de citit pot vizita standurile amenajate în pavilionul mobil din Piaţa Unirii, între orele 09.00 şi 21.00. Deschiderea ediţiei va avea loc mâine, de la ora 13.00. Organizatorii vor plasa în pavilion şi un „coş al târgului”, unde vizitatorii, dar şi expozanţii, pot dona cărţi.
Destinaţia acestora va fi localitatea Dudeştii Noi din Timiş,  unde în cursul acestui an va fi inaugurată o bibliotecă rurală.

Cărţi premiate
Editura Adevărul îşi aşteaptă cititorii în Caravana Gaudeamus şi le pune acestora la dispoziţie întreaga colecţie de volume. Toţi cei care îşi doresc o bibliotecă sub sigla Adevărul şi nu au reuşit să cumpere toate numerele îşi pot rotunji colecţia cu această ocazie. Vânzările editurii Adevărul au fost un adevărat succes când caravana de carte a vizitat Cluj-Napoca şi Craiova.
La începutul lunii aprilie, Adevărul a primit la Cluj o diplomă specială pentru intensa campanie de promovare a cărţii şi pentru efervescenţa produsă pe piaţa de carte din România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite