Hrebenciuc, despre protestele din ianuarie: Nu v-ați întrebat cum a apărut Piața Universității ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc a făcut câteva declarații interesante, ieri, la conferința RoNewMedia. Pesedistul a lăsat să se înțeleagă că mulți dintre oamenii care au protestat în luna ianuarie în Piața Universității au fost manipulați politic.

"Uitaţi-vă la revoluţiile din nordul Africii. Am încercat şi noi ceva de genul ăsta în ianuarie, unele subiecte ne-au reuşit, altele, nu. Dar nu intru în detalii...", a spus Hrebenciuc, care a fost invitat să vorbească alături de Bogdan Teodorescu, Zsolt Nagy și Costi Rogozanu.

Însă întrebarea care a semănat îndoială în rândul celor prezenți a fost următoarea: "Nu te întrebi cum a apărut Piaţa?".

"O mulţime dacă stă 2-3 zile în piaţă, începe să-i placă. Apar chioşcurile cu băutură...", a continuat deputatul.

"Eu nu văd online-ul ca pe o campanie directă. Eu mă refer la campania persuasivă, la manipulare", a mai spus acesta.

Făcând referire la războiul politic din online, Hrebenciuc a spus: "Nu ştiu câţi postaci au alte partide, dar la noi sunt puţini, nu avem mai mult de cinci, dar şi aceia doar în perioadă de campanie".

Nu tocmai un novice într-ale Internetului, Hrebenciuc a vorbit și despre ceea ce contează pentru partidele politice. "E o mare bătălie pe bazele de date. Unii umblă după CNP-uri, eu umblu după adrese de email", a spus acesta.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite