Hoţul care îşi îmbrăţişa victimele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Deva a fost arestat aseară de magistraţii clujeni, pentru 20 de zile, pentru furt calificat în formă continuată.

Florin Ionel Nistor, de 21 de ani, a reuşit să deposedeze de portofelul cu bani şi carduri mai mulţi clujeni, în centrul oraşului, printr-o metodă originală.

Tânărul lua în braţe persoane necunoscute pe stradă, strângându-le insistent şi îndelungat, imediat după ce ridicau bani de la bancomat. „Ce mai face tatăl tău?”, era cea mai uzuală abordare.

Până se dumireau despre ce e vorba, Nistor pleca cu tot cu portofel. O singură dată, din patru cazuri reclamate, cel vizat a realizat pe loc că a fost deposedat de portofel şi a încercat să-l urmărească pe vinovat, dar acesta a renunţat la pradă.

Pagubă de 11.770 de lei

În total lui Nistor i se impută o pagubă de 11.770 de lei, bani din portofel sau de pe cardurile sustrase, pentru care riscă o pedeapsă de 3-15 ani. Tânărul a susţinut în faţa anchetatorilor şi a judecătorului că este nevinovat şi că în perioada în care s-au produs furturile era plecat în Ungaria.

Surse judiciare susţin însă că tânărul nu a putut proba acest lucru. Deşi tatăl lui Nistor ne-a declarat că acesta lucrează şi că nu a fost niciodată la Cluj, poliţiştii spun că tânărul nu are alt loc de muncă decât...strada şi că a fost recunoscut de toate victimele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite