Hotul din casa Romanitei a incercat sa se sinucida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Fratele meu era intr-adevar un hot, dar nu cum s-a lasat impresia. Niciodata nu a intrat in casa vreunui om sa-l ameninte cu cutitul sau in alt fel. Mi se pare incorect, chiar ciudat faptul ca sotul

"Fratele meu era intr-adevar un hot, dar nu cum s-a lasat impresia. Niciodata nu a intrat in casa vreunui om sa-l ameninte cu cutitul sau in alt fel. Mi se pare incorect, chiar ciudat faptul ca sotul doamnei Romanita a spus ca a dat telefon la Politie si dupa aceea si-a luat arma si a coborat dupa frate-miu. Cum de sotului doamnei Romanita, care este un barbat masiv, i-a fost frica de fratele meu, care avea 1,60 m si cantarea in jur de 53 de kilograme?", ne-a spus Mihaela, sora lui Florin Iancu, impuscat in urma cu doua nopti in casa familiei Iovan. Neimpacata cu gandul ca fratele ei a murit in acest mod, ea a continuat: ,El era un gainar. Banuiesc ca s-a dus sa fure, nicidecum cu alta intentie. Eu nu cred ca stia cine locuieste acolo. Probabil ca l-au atras casele luxoase din zona. In ultima perioada, fratele meu a inceput sa bea si sa fumeze foarte mult, contrar obiceiurilor sale. Asta de cand s-a certat cu prietena lui. Pentru ca l-a parasit pentru altul, Florin a incercat, in urma cu o luna, sa se sinucida. Atunci nu a reusit. Locuia singur intr-o garsoniera inchiriata. Parintii au divortat de cand aveam un an. Tata ne-a parasit, iar mama ne-a abandonat de la varsta de opt ani. Din cauza parintilor fratele meu a ajuns asa. A mai fost condamnat pentru furt inca de la 16 ani. O geanta, o poseta. Nu a fost niciodata un criminal", ne-a mai spus Mihaela. Vecinii celui ucis de sotul Romanitei declara ca, desi nu avea serviciu, Florin purta haine scumpe, lant si bratara de aur.
Medicii legisti sustin varianta descarcarii accidentale a armei lui Adrian Iovan
Medicii legisti au finalizat raportul preliminar in cazul mortii lui Bogdan Iancu, tanarul impuscat mortal cu o arma de vanatoare de sotul Romanitei Iovan, in momentul in care a fost surprins furand din casa. Din verificarile medicilor reiese ca Bogdan a fost impuscat de la o distanta foarte mica, de maximum un metru, ceea ce duce tot mai mult la varianta sustinuta de Adrian Iovan: faptul ca pusca s-a descarcat accidental. Daca distanta era mai mare, alicele s-ar fi raspandit altfel, sustin legistii. Din primele verificari reise ca sotul Romanitei Iovan avea circumstante atenuante. Adrian Iovan va fi chemat marti la Parchetul Capitalei pentru declaratii finale. Cercetarile preliminare contureaza insa, din ce in ce mai mult, la varianta legitimei aparari.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite