Hotelul de Gheaţă e gata de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Cazarea şi masa în noaptea de Anul Nou costă 400 de lei de persoană la Hotelul de Gheaţă
Cazarea şi masa în noaptea de Anul Nou costă 400 de lei de persoană la Hotelul de Gheaţă

Două igluuri şi o temă nou-nouţă sunt atracţiile iernii la Bâlea Lac, acolo unde Hotelul de Gheaţă mai are încă disponibile locuri pentru Revelion. Bâlea Lac va fi şi în această iarnă gazdă bună pentru unul dintre proiectele ce au atras ca un magnet în ultimii ani turişti din toată ţara şi nu numai.

Cei care s-au temut că Hotelul de Gheaţă nu va mai fi construit şi în 2011 au acum motive să răsufle uşuraţi. Lucrările la noua structură vor debuta cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. Klingeis Consulting, firma ce dezvoltă cu succes acest proiect, a pregătit şi câteva surprize. Noul Hotel de Gheaţă ce va prinde contur în perioada următoare va fi asemănător celui de anul trecut, dar numai ca structură. Camerele vor fi amenajate însă ­într-un mod total diferit faţă de proiectul din 2010. „În acest an va avea zece camere plus barul.

Tema din acest an este «ice sound» (sunetul muzicii - n.r.), iar camerele vor avea denumiri şi vor fi amenajate în ton cu această temă", spune Adelina Grigoroiu, reprezentantă a Hotelului de Gheaţă. Astfel, camerele vor fi numite Jazz, Latino, Dance, Hip Hop, Chillout, Classical, House, Trance şi Blues. Practic, decorul camerelor va avea la bază elemente muzicale, cum ar fi note muzicale, instrumente muzicale cum sunt chitara, vioara, saxofonul sau un DJ desk, toate sculptate în gheaţă. „Vom organiza şi weekenduri tematice, cum ar fi jazz weekend, rock weekend, clubbing weekend, oldies şi aşa mai departe, la care vom aduce DJ cunoscuţi şi formaţii care să întreţină atmosfera", explică Adelina Grigoroiu.

Igluuri în vârf de munte

Noutatea absolută din acest an constă în faptul că vor fi amenajate şi două igluuri. „Vor avea capacitatea de două - trei locuri fiecare şi vor fi poziţionate lângă hotel", mai spune Adelina Grigoroiu. O noapte de cazare la Ice Hotel costă 150 de lei de persoană, la care pentru Crăciun şi Anul Nou se mai adaugă 250 de lei pentru meniu.

Hotelul va fi inaugurat cu o petrecere tematică pe 25 decembrie, iar dacă pentru Crăciun camerele sunt libere, de Anul Nou deja jumătate dintre acestea au fost rezervate. Biserica de Gheaţă şi Winter Parck-ul vor fi amenajate şi ele în această iarnă. Un tubbing pe zăpadă, în lungime de 25 de metri, va fi şi el funcţional aici. Hotelul de Gheaţă va fi deschis până în aprilie 2012, iar accesul în zonă se va face numai cu telecabina, de la Bâlea Lac. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite