Hotelul lui Poli, verificat de bombe - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul lui Poli, verificat de bombe - Revista presei sportive
Hotelul lui Poli, verificat de bombe - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre verificarea de bobme a hotelului în care a stat Poli, încântarea lui Gigel Bucur faţă de rezultatul echipei Poli Timişoara sau nemulţumirea lui Marian Iancu. Printre alte subiecte, Gheorghe Chivorchian este dezamăgit de faptul că trupa lui Sabău nu s-a impus, iar Ioan Ovidiu Sabău crede în calificare.


Hotelul lui Poli, verificat de bombe.

Şoc înaintea meciului Şahtior – FC Timişoara! În jurul orei 14 la hotelul Donbass Palace şi-a făcut apariţia o echipă de genişti dotată cu toată aparatura necesară pentru găsirea de bombe şi cu câini antrenaţi special. Geniştii ucraineni au început imediat să verifice mai multe locuri din hotel, provocând rumoare printre cei aflaţi în holul cladirii. Românii s-au gândit imediat că ar putea fi vorba de o păţanie similară cu cea a Stelei de la Budapesta, când echipa a fost evacuată în toiul nopţii din cauza unei ameninţări cu bomba, scrie ProSport.

Gigel Bucur: "Fantastic!". Gigel Bucur e încântat de rezultat, însă îi creditează tot pe ucraineni cu prima şansă la calificare. "Este un rezultat fantastic pentru noi! Nu uitaţi că am întâlnit deţinătoarea Cupei UEFA, o trupă extraordinară. Tocmai pentru că e o echipă tare de tot, eu spun că tot Şahtior rămâne favorită la calificare", a spus Bucur pentru Gazeta Sporturilor.

"Dacă eram puţin mai atenţi îi băteam. În retur va fi altfel".
Marian Iancu spune că echipa are şanse să se califice mai departe, iar obiectivul poate fi numai unul: grupele Champions League. Marian Iancu nu mai poate de fericire. Timişoara a reuşit un meci mare de la Donetk şi păstrează şanse mari de calificare, în returul care se va juca pe stadionul Dan Păltinişan. Cu toate astea, Marian Iancu nu uită faptul că echipa sa a condus de două ori înainte să fie egalată, potrivit Sport.ro.

"Suntem nemulţumiţi! Returul va fi incendiar!". În ciuda faptului că Timişoara a obţinut un rezultat mare, Gheorghe Chivorchian este dezamăgit de faptul că trupa lui Sabău nu s-a impus, deoarece a primit două goluri foarte uşor, potrivit ProSport. Atmosfera de pe Dan Păltinişan va fi cu siguranţă una electrizantă, care le va turna plumb în ghete minerilor lui Lucescu.

Sabău crede în calificare.
Ioan Ovidiu Sabău îndeamnă la moderaţie după remiza de la Doneţk şi speră ca în retur Poli să aibă un ritm de joc mult mai bun. Tehnicianul lui Poli, Ioan Ovidiu Sabău, e convins că Timişoara va arăta mai bine în retur, după ce va disputa, în week-end, prima etapă din Liga I. "E un avantaj pentru noi că vom mai disputa un joc oficial până la returul cu Şahtior. Ucrainenii aveau până la partida cu noi două meciuri disputate în campionat. La Timişoara sunt sigur că vom avea un ritm mai bun şi vom alerga şi după minutul 70-75. Sper că vom fi mult mai dinamici şi mai rapizi", a spus Sabău, care a calculat şansele echipei sale la calificare, citat de Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite