Hoţ înţepenit în mină de aproape două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi de fier vechi au fost surprinşi în subteran de prăbuşirea tavanului Minei Ilba din apropiere de Baia Mare, luni după-amiază, în jurul orei 16. Doi dintre maramureşeni au reuşit

Trei hoţi de fier vechi au fost surprinşi în subteran de prăbuşirea tavanului Minei Ilba din apropiere de Baia Mare, luni după-amiază, în jurul orei 16. Doi dintre maramureşeni au reuşit să scape, dar cel de-al treilea, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a rămas blocat în subteran.

Mina este dezafectată de peste 20 de ani, iar echipa mixtă de salvatori nu reuşise nici ieri după-amiază să-l recupereze pe bărbatul îngropat până la brâu de bolovani. Vasile Balaj este tatăl a şase copii. "Eram în Baia Mare când s-a întâmplat, o vecină m-a anunţat că soţul meu este prins în mină. Sper din suflet să îl scoată de acolo, dacă nu viu, măcar mort, dar să îl văd.

Eu i-am spus de nenumărate ori să nu intre în mină după fier vechi, că ne-om descurca cum o să putem", a spus soţia bărbatului blocat în mină, Mirela Balaj. Echipele de salvare nu s-au arătat optimiste în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale bărbatului. (Mica Şvab)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite