Horror filmat la Buftea, lider de audienţă la BBC One

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul "Sweeney Todd", o nouă producţie BBC realizată în Studiourile MediaPro în toamna trecută, a fost lider de audienţă, în prime-time, marţi seară, când a fost difuzat de BBC One.

Filmul "Sweeney Todd", o nouă producţie BBC realizată în Studiourile MediaPro în toamna trecută, a fost lider de audienţă, în prime-time, marţi seară, când a fost difuzat de BBC One. Urmărit de 6,5 milioane de telespectatori şi având o cotă de piaţă de 26,9%, filmul a reuşit să devanseze cu uşurinţă programele din prime-time ale tuturor celorlalte televiziuni terestre britanice.
Reacţiile din presa internaţională nu au întârziat să apară. "Ray Winstone interpretând un Sweeney Todd cu probleme adânci şi în acelaşi timp, cu o inimă bună, este fascinant şi adesea înspăimântător", scrie Daily Mail. Filmul îl are în rolul principal pe celebrul actor britanic Ray Winstone (cu două nominalizări la premiile BAFTA pentru "That Summer" şi "Nil by Mouth"). El l-a interpretat pe legendarul Sweeney Todd, cel mai cunoscut bărbier al tuturor timpurilor, într-o captivantă şi întunecată poveste despre dragoste, obsesie, crimă şi, în cele din urmă, salvare, filmată în decorurile Londrei secolului al XVIII-lea, construite la Buftea. Povestea lui Sweeney Todd are loc pe străzile Londrei, în anul 1765, acolo unde nu oricine poate supravieţui. Trăind în umbra închisorii Newgate, Sweeney încearcă să îşi construiască o viaţă simplă, liniştită, până în ziua în care trecutul său începe să îl bântuie, iar el devine incapabil să îşi stăpânească demonii dinăuntru.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite