Horă cu prim-ministru la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc s-a prins, sâmbătă, într-o horă a Unirii în faţa statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza împreună cu primarul interimar Sorin Apostu şi clujenii care au participat la

Premierul Emil Boc s-a prins, sâmbătă, într-o horă a Unirii în faţa statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza împreună cu primarul interimar Sorin Apostu şi clujenii care au participat la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române.

În discursul ţinut Boc a transmis un mesaj de unitate, declarând că în momente grele românii trebuie să fie uniţi.

Transportul, la fel ca la Unire

„Ce avem de învăţat generaţiile prezente din exemplele înaintaşilor noştri, că în momente grele trebuie să fim uniţi şi că numai unirea face puterea. Dacă suntem uniţi putem trece peste toate greutăţile vremii”, a spus Boc.

Referindu-se la o afirmaţie a lui Ion Ghica, potrivit căreia poştalionul făcea de la Focşani la Bucureşti o zi, Emil Boc a arătat că şi astăzi, în 2009, se face tot o zi dintr-un colţ în altul al ţării, din cauza infrastructurii precare.

„În mod normal este o provocare pentru modernizarea în continuare a României de a avea acces la infrastructura care să ne permită să fim uniţi şi să ardem aceste distanţe ale ţării prin ceea ce înseamnă o infrastructură modernă, prin ceea ce înseamnă provocările actuale pentru guvernanţii noştri”, a afirmat premierul Boc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite