Hold-up fără precedent la cazinoul din Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane înarmate până în dinţi au săltat 820.000 de euro, în mai puţin de cinci minute Operaţiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cel mai mare cazinou

Patru persoane înarmate până în dinţi au săltat 820.000 de euro, în mai puţin de cinci minute

Operaţiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cel mai mare cazinou al Belgiei. Patru persoane înarmate au atacat stabilimentul de pe strada Duquesnoy, reuşind să fugă cu 820.000 de euro. Cei patru, înarmaţi inclusiv cu un pistol-mitralieră, aveau feţele acoperite cu cagule şi au acţionat ca nişte profesionişti, susţine poliţia belgiană. Hoţii s-au îndreptat direct spre sala de jocuri, unde doi dintre ei au ţinut personalul la respect cu ajutorul armelor, în timp ce ceilalţi au golit casieria şi seiful. Casa de bani a fost deschisă cu ajutorul unui angajat, sub ameninţarea pistolului.

Rapiditatea uimitoare cu care au acţionat hoţii, toată operaţiunea durând circa cinci minute, i-a uluit pe martori, dar şi pe poliţiştii însărcinaţi cu ancheta. Hoţii au fugit cu cei 820.000 de euro la bordul unui break Passat sau Golf şi au reuşit să scape de un poliţist care i-a urmărit cu maşina personală. Din primele informaţii culese de anchetatori, borfaşii s-ar fi îndreptat spre Liege.

Deşi au comunicat între ei mai mult prin semne şi s-au adresat celor prezenţi în franceză, un agent de securitate susţine că i-a auzit pe doi dintre hoţi vorbind în arabă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite