Hillary îl scoate „la vânzare“ pe Bill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, este gata să îl ofere pe Bill Clinton, pentru o zi, unei persoane necunoscute, doar pentru a strânge banii necesari acoperirii datoriilor acumulate în campania electorală a fostei prime doamne.

Hillary Clinton a lansat o campanie de strângere de fonduri, în care marele premiu este chiar petrecerea unei zile întregi cu fostul preşedinte american, informează Fox News.

Ştirea a fost una dintre cele mai comentate pe site-ul televiziunii amintite. Unul dintre comentatori se întreba chiar dacă Bill va putea fi păstrat şi noaptea sau dacă “premiul” îşi va lua zborul la apusul soarelui. În orice caz, ziua pe care câştigătorul o va petrece cu Bill Clinton este intitulată “ziua aventurilor”.

“O şansă cu adevărat unică în viaţă: dumneavostră şi un alt invitat veţi petrece o zi cu preşedintele Clinton şi un sfârşit de săptămână plin de aventuri în New York”, sună reclama la concurs.

Celelalte două premii sunt mai puţin atrăgătoare. Locul al doilea primeşte două invitaţii la finala popularului concurs muzical “American Idol”, iar locul al treilea - o ex­cursie la Washington, pentru un sfârşit de săptămână.

Oricine donează bani participă la tragerea la sorţi. Persoanele interesate pot dona între cinci şi 2300 de dolari, limita maximă pentru o persoană fizică, conform legislaţiei americane.

Hillary are în continure datorii de aproximativ cinci milioane de dolari, după ce în campanie a cheltuit bani “pe datorie”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite