Hidroelectrica vrea contract pe termen lung cu Alro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hidroelectrica va propune producătorului de aluminiu Alro Slatina un parteneriat pe termen lung privind livrarea de energie la preţuri care să varieze în funcţie de cotaţiile intranaţionale ale aluminiului, a declarat directorul general al Hidroelectrica, Mihai David.

„Alro e un consumator special pentru care energia este materie primă. Guvernul României are interesul de a menţine în viaţă acest producător, iar parteneriatul va fi benefic pentru ambele părţi“, a spus David.

Întrebat dacă acest lucru ar însemna prelungirea contractului cu Alro mai mult de anul 2014, care este termenul acordului actual, David a răspuns că „interesul Hidroelectrica este ca şi a zecea generaţie să aibă un client ca Alro, stabil, în bandă şi care plăteşte“. Alro este cel mai mare consumator de energie din România. Acest parteneriat va fi încheiat până la finele anului, a punctat oficialul Hidroelectrica.

David a mai spus că după data de 1 ianuarie 2010 va începe negocierea preţurilor din toate contractele încheiate în mod direct de Hidroelectrica.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite