Tiago a dat Steaua pe Hercules - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiago a dat Steaua pe Hercules - Revista presei sportive
Tiago a dat Steaua pe Hercules - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre alegerea fotbalistului Tiago, părerea antrenorului McStay despre Steaua sau promisiunea dinamoviştilor pentru noul sezon. Printre alte subiecte, căpitanul Rapidului, Maftei e aproape de campioana Urziceni, iar Nadia Comăneci nu îl judecă pe Poszar pentru colaborarea cu Securitatea.


Tiago a dat Steaua pe Hercules.

Tiago Gomes a ales Spania! Mijlocaşul portughez s-a înţeles în această seară cu Hercules Alicante. Dupa ce în aceasta pauză competiţională a tratat atât cu Steaua cât şi cu Dinamo, Tiago a ales în cele din urma să evolueze la formaţia care a terminat pe patru în Segunda Division şi care este antrenata de Esteban Vigo, antrenorul "de-o vară" al echipei din Ştefan cel Mare, scrie ProSport.

Willie McStay: "Marcăm măcar o dată!". Tehnicianul lui Ujpest i-a analizat cu atenţie pe roş-albaştri şi le-a cerut elevilor săi să iasă la atac. Cu un antrenor nou în persoana lui Willie McStay, cei de la Ujpest îi anunţă pe stelişti că vor avea viaţă grea cu ei. Scoţianul mărturiseşte că s-a documentat suficient de mult pentru a-l surprinde în această seară pe Bergodi. "Am primit multe informaţii. I-am urmărit pe DVD-uri în ultimele lor meciuri din campionat şi am primit de la colaboratorii mei raportul amicalului cu Dinamo Zagreb. Când au jucat cu ŢSKA Sofia i-am văzut pe viu. Mi-a fost suficient să îmi fac o părere: este o echipă extrem de puternică", a spus McStay pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamoviştii promit răzbunare în noul sezon.
"Câinii" sunt încă în stare de şoc după finalul campionatului trecut. "Nu dormim noaptea după ce am pierdut titlul", mărturisesc dinamoviştii, care jură revanşă pentru noul campionat. "Eventul va fi al nostru", promit cei din "Ştefan cel Mare", potrivit GSP TV.

Rapid, fără căpitan, titrează Sport.ro. Căpitanul Rapidului, Maftei e aproape de campioana Urziceni. Cele două cluburi negociază de zor. 300 de mii de Euro îl despart pe Maftei de Urziceni. După ce l-a luat pe fostul căpitan al Stelei - Paraschiv, campioana Urziceni e la un pas să-l transfere şi pe căpitanul Rapidului - Maftei.

Nadia Comăneci nu îl judecă pe Poszar pentru colaborarea cu Securitatea.
Fosta mare gimnastă, Nadia Comăneci, a declarat pentru Sport Total FM, că nu îl judecă pe ex-coregraful lotului olimpic de gimnastică, Geza Poszar, pentru colaborarea acestuia cu Securitatea, în anii dinaintea Revoluţiei. "Zeiţa de la Montreal" a spus că îl inţelege pe Poszar, pentru că a trecut şi ea printr-un episod asemănător şi că îi consideră prieteni pe cei alături de care a crescut.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite