Helvetansa pariază pe noile ceasuri "Da Vinci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecţia de ceasuri de lux cuprinde modele ale căror preţuri variază între 6.000 şi 61.000 de euro Portofoliul ceasurilor de lux comercializate în ţara noastră de compania

Colecţia de ceasuri de lux cuprinde modele ale căror preţuri variază între 6.000 şi 61.000 de euro

Portofoliul ceasurilor de lux comercializate în ţara noastră de compania româno-elveţiană Helvetansa s-a îmbogăţit cu noua colecţie "Da Vinci". Lansările din ultima perioadă fac parte din strategia companiei de a satisface cele mai exigente gusturi în domeniul ceasurilor şi bijuteriilor.

Noile modele, caracterizate prin eleganţă, demonstrează încă o dată spiritul inovator al mărcii elveţiene International Watch Company, compania producătoare a acestor piese. Modele precum Da Vinci Perpetual Calendar Special Edition Kurt Klaus din aur roz, Da Vinci Chronograph din platină sau Da Vinci Automatic sunt piese care se adresează unui segment de public rafinat, cu venituri peste medie.

Preţul colecţiei Da Vinci variază între 19.577 lei (circa 6.000 de euro) şi 203.500 lei (aproximativ 61.000 de euro, modelul din platină Kurt Klaus). Oficialii companiei se aşteaptă să vândă anual 15 piese din această colecţie.

Adrian Stoican, director general al Helvetansa, consideră că publicul pasionat de ceasuri este din ce în ce mai informat, mai rafinat, mai pasionat, mai dornic de a cunoaşte acest univers fascinant. "Ceasurile au devenit un obiect de interes, apetitul pentru piesele complicate sau serii limitate fiind tot mai crescut", a precizat Stoican.

Cel mai scump ceas vândut în magazinele Helvetansa - 194.210 euro - este Milleranry Maserati Tourbillon şi Chronograph, serie limitată, realizat din platină. Potrivit directorului general, Adrian Stoican, anul trecut Helvetansa a înregistrat o cifră de afaceri de peste 3,7 milioane de euro.

"Pentru sfârşitul anului 2007 prevedem o creştere de aproximativ 45%", a precizat Stoican. Portofoliul Helvetansa cuprinde mărci de ceasuri elveţiene de prestigiu atât din gama de lux, precum Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Piaget, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Gerald Genta, Daniel Roth, Panerai, Ferrari, Glashutte, Ebel Chaumet, Baume&Mercier, Hermes, cât şi din gama medie: Rado, Longines, Movado, Tissot.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite