Heaven va cânta pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele vor susţine un concert în aer liber în Portul Constanţa Trupa Heaven este prezentă în acest weekend pe litoral. Dacă sâmbătă cele trei fete vor susţine un concert în

Fetele vor susţine un concert în aer liber în Portul Constanţa

Trupa Heaven este prezentă în acest weekend pe litoral. Dacă sâmbătă cele trei fete vor susţine un concert în staţiunea Mamaia, duminică, ele vor fi protagonistele unui supershow care va avea loc seara, de la ora 19.00, în aer liber, în Portul Constanţa. Peste trei săptămâni, trupa Heaven va filma un nou videoclip. De data aceasta, videoclipul marca Heaven nu se va lega deloc de cele mai înalte tehnologii sau de o investiţie majoră pentru a filma.

"Hit the Road, Jack…" este ultima melodie pe care au avut ocazia să o înregistreze împreună cu Gil Dobrică, anul trecut, în luna mai. Chiar înainte cu câteva zile de trecerea în nefiinţă a artistului care a zâmbit mereu şi înainte ca vestea morţii sale să le afecteze fetelor sufletul, ele fixaseră deja luna iunie pentru filmarea noului videoclip. Şi-au dat seama că încă o legendă vie s-a stins şi s-au gândit că este păcat ca această ultimă melodie a lui Gil Dobrică să fie dată uitării. Prin urmare, şi-au propus să continue acest proiect şi să îl readucă pe marele artist dispărut în atenţia publicului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite