Heath Ledger, un Joker regretat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia actorului a fost prezentă la premiera din New York a noului film din seria Batman Rudele lui Ledger au ocolit covorul roşu, intrând direct în sala de cinematograf, pentru a vedea

Familia actorului a fost prezentă la premiera din New York a noului film din seria Batman

Rudele lui Ledger au ocolit covorul roşu, intrând direct în sala de cinematograf, pentru a vedea ultimul rol al actorului, "The Joker", care i-ar putea aduce Oscarul.

Printre membrii familiei Ledger care au fost prezenţi la mult-aşteptata premieră a filmului "The Dark Knight" s-au numărat Kim Ledger, tatăl actorului, mama acestuia, Sally Bell, dar şi sora mai mare a lui Heath, Kate. Kim Ledger le-a spus jurnaliştilor că filmul este excepţional. Majoritatea întrebărilor care le-au fost puse actorilor din distribuţie şi regizorului Christopher Nolan s-au raportat la rolul lui Ledger.

"Heath fură filmul"

Protagonistul Christian Bale, care joacă în rolul lui Bruce Wayne şi Batman, a spus, vorbind despre Ledger la prezent: "A fost fantastic să lucrez cu Heath. El fură filmul şi mă bucur să spun asta. Este un mare talent şi creează un Joker care va deveni clasic peste ani".

De asemenea, veteranul Michael Caine a spus că interpretarea lui Ledger a fost feroce şi plină de intensitate. De la premiera filmului a lipsit fosta logodnică a actorului, Michelle Williams, cu care acesta avea o fiică, Matilda, în vârstă de doi ani.

Regretatul actor a murit pe 22 ianuarie anul acesta, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente. Ledger avea 28 de ani şi deja se afirmase la Hollywood printre actorii care acceptă roluri atipice. Primise deja o nominalizare la Oscar, în 2005, pentru rolul unui cowboy homosexual în "Brokeback Mountain".

După moartea sa, prietenii povesteau că interpretarea Jokerului l-ar fi consumat fizic şi psihic. Nu mai putea să doarmă şi de aceea lua medicamente pe bază de reţetă. Pe de altă parte, Michael Caine spune că Ledger nu avea nicio problemă în a trece instantaneu din propria sa piele în cea a personajului.

Noul film Batman

"The Dark Knight" ("Cavalerul Întunecat") este filmul secund din noua serie Batman. Christopher Nolan ("Memento" şi "Prestigiul") a regenerat franciza cu "Batman Begins" (2005). Din distribuţie fac parte Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Maggie Gyllenhaal. Potrivit Cinemagia, filmul va avea premiera în România pe 25 iulie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite