Hayssam, surprins de Ohanesian la cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Omar Hayssam a venit, ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde ar fi trebuit audiat în legătură cu răpirea jurnaliştilor români la Bagdad. Ca şi data trecută, avocaţii lui

Omul de afaceri Omar Hayssam a venit, ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde ar fi trebuit audiat în legătură cu răpirea jurnaliştilor români la Bagdad. Ca şi data trecută, avocaţii lui Hayssam s-au opus audierii, pe motiv că acesta a luat mai multe analgezice, care nu îi permit să facă declaraţii lucide.
În timp ce avocaţii explicau starea precară de sănătate a omului de afaceri, unul dintre jurnaliştii răpiţi Ovidiu Ohanesian - a depus la dosar o fotografie cu Hayssam şi copiii săi în timp ce se aflau la cumpărături la Complexul Romexpo din Bucureşti, la o zi după unul din termenele de judecată, când avocaţii invocaseră că acesta este internat la Institutul Oncologic, acesta fiind motivul pentru care a absentat. Tot ieri, instanţa a propus disjungerea dosarului în ceea ce îl priveşte pe presupusul complice al lui Hayssam, Mohammad Munaf, întrucât acesta este de negăsit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite