Haosul din Bucureşti s-a răzbunat pe Videanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce le arăta jurnaliştilor realizările lui dintr-un mandat întreg, Videanu a trăit pe viu două incidente pe care locuitorii Capitalei le simt zilnic. Primul a fost la numai câteva

În timp ce le arăta jurnaliştilor realizările lui dintr-un mandat întreg, Videanu a trăit pe viu două incidente pe care locuitorii Capitalei le simt zilnic. Primul a fost la numai câteva minute după ce s-a urcat în prototipul unui tramvai cu podea coborâtă realizat în uzina de reparaţii a Regiei bucureştene de transport (RATB).

Tramvaiul în care se afla edilul nu a putut intra pe traseu, la ieşirea din depou, pentru că un şofer indisciplinat parcase pe linia de tramvai. "Avem şapte, opt cazuri de genul ăsta zilnic şi stau oamenii zeci de minute în mijloacele de transport", a explicat directorul RATB, Gheorghe Aron. În 10 minute linia se eliberează, iar tramvaiul pleacă spre Obor. Pe drum, surpriză.

Se opreşte cu 100 de metri înainte de intersecţia de la Obor pentru că o echipă de muncitori care lucra la montarea unui semafor a tăiat un cablu care alimenta linia de tramvai. Până la urmă, Adriean Videanu a fost nevoit să inspecteze pe jos noua linie de tramvai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite