În acest an, de Halloween, se poartă Barack Obama şi Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest an, de Halloween, se poartă Barack Obama şi Michael Jackson
În acest an, de Halloween, se poartă Barack Obama şi Michael Jackson

Cele mai căutate măşti în acest an de către americanii care vor să îşi sperie vecinii de Halloween îi reprezintă pe unii dintre cei mai controversaţi oameni ai momentului, precum Bernard Madoff, supranumit cel mai mare escroc al tuturor timpurilor, preşedintele Barack Obama, transformat în vampirul "Barakula", sau Michael Jackson, decedat la 25 iunie.

CITEŞTE ŞI:



Măştile din cauciuc cu chipurile celor trei sunt printre cele mai vândute obiecte în ajunul sărbătorii Halloween, relatează AFP.

Masca reprezentându-l pe Jackson se dovedeşte extrem de populară, la fel ca şi copiile jachetei roşii purtate în celebrul clip Thriller, în care cadavrele ies din morminte şi încep să danseze.

Barakula, o versiune vampirească a liderului de la Casa Albă, este de asemenea o mască foarte căutată. Ea îl prezintă pe Barack Obama cu ochii ieşiţi din orbite, cu urechi lungi şi dinţi ascuţiţi.

Printre măştile populare se mai numără cele cu Prima Doamnă Michelle Obama, cu Secretarul de Stat Hillary Clinton, cu guvernatorul Californiei Arnold Schwarzenegger şi cu Bernard Madoff, condamnat la 150 de ani de închisoare pentru escrocherii financiare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite