Filmele verii încep astăzi la Hallmark

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din această seară, postul de televiziune difuzează de luni până joi, de la ora 21.00, filme pe gustul tuturor telespectatorilor.Serialele „Lege şi ordine: intenţii criminale“ şi „În umbra legii“ sunt înlocuite, în intervalul orar 21.00 – 23.00, de drame, thrillere şi filme de familie.

Pelicula care „deschide“ sezonul estival la Hallmark este filmul de televiziune „În lipsa mea“, cu actriţa Kirstie Alley în rolul principal. Alley o interpretează pe Jo Beckett, o veterinară nemulţumită de viaţa şi de căsnicia ei cu un preot.

Un prieten din facultate se întoarce în orăşelul în care locuieşte Jo şi o determină să îşi reevalueze viaţa. Printre filmele verii se numără şi „O viaţă distrusă“, difuzat mâine, sau „Minciuni şi înşelăciuni“, programat luni.

Marţi, 23 iunie, telespectatorii Hallmark pot vedea prima parte din mini-seria „Trafic uman“ („Human Trafficking“) nominalizată la două Globuri de Aur. Din distribuţie fac parte Donald Sutherland, Mira Sorvino şi Robert Carlyle. Mini-seria în două părţi este o colecţie de poveşti umane.

O tânără de 16 ani din Ucraina, o mamă singură din Rusia, un orfan de 17 ani din România şi un turist adolescent devin victimele traficanţilor de carne vie. O echipă de agenţi se luptă pentru a-i salva şi pentru a-i pune definitiv după gratii pe capii reţelei. Acţiunea mini-seriei are loc pe toate continentele, încercând să contureze o imagine de ansamblu a traficului de persoane. Cea de-a doua parte poate fi vizionată miercuri, 24 iunie.

Filme premiate, la TCM

TCM prezintă în luna iulie mai multe filme de referinţă. Printre acestea se numără „Dorinţa“ („Body Heat“), cu William Hurt, Kathleen Turner şi Mickey Rourke, difuzat la 3 iulie, la ora 22.00, „Linişte apăsătoare“ („Dead Calm“), unul din primele filme ale lui Nicole Kidman, cu premiera programată la 10 iulie, de la ora 22.00, şi faimosul „Poştaşul sună întotdeauna de două ori“, cu Jessica Lange şi Jack Nicholson, difuzat la 17 iulie, la ora 22.00.

Şi Prima TV lansează sezonul de filme estivale, sub sloganul „We Love Movies“ („Iubim filmele“). Printre titlu­rile propuse de Prima TV în luna iulie se numără „Lara Croft: Tomb Raider“ (filmul care a făcut-o vedetă pe Angelina Jolie), „Shopgirl“, cu Claire Danes şi Steve Martin, şi „Emma“, după romanul omonim al lui Jane Austen, cu Gwyneth Paltrow în rolul principal. Nici copiii nu sunt lăsaţi deoparte. „Minunata lume Disney“ le aduce cadou un film clasic, „Pisicile aristocrate“.

„Jordan“ rămâne la 20.00

Sezonul al treilea din serialul „Jordan“, despre medicul legist Jordan Cavanaugh şi colegii ei, va fi difuzat la ora 20.00, înainte de filmele verii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite