Haine de 150.000 USD pentru Sarah Palin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Republican a cheltuit zeci de mii de dolari în magazine de lux din St. Louis, New York şi Minneapolis, informează site-ul Politico. Aceste cheltuieli nu figurau în conturile partidului

Partidul Republican a cheltuit zeci de mii de dolari în magazine de lux din St. Louis, New York şi Minneapolis, informează site-ul Politico. Aceste cheltuieli nu figurau în conturile partidului înainte de numirea guvernatoarei de Alaska drept candidată la vicepreşedinţie, precizează sursa citată. În septembrie, 4.716,49 dolari au fost cheltuiţi pentru coafură şi machiaj.

 Tracy Schmitt, purtătoare de cuvânt a tandemului McCain-Palin, a dat asigurări că potrivit practicii, “hainele în care s-a investit vor fi donate unei organizaţii de caritate, după campanie“.

O altă purtătoare de cuvânt, Maria Comella, a declarat că nu comentează deciziile strategice cu privire la modul în care sunt cheltuiţi banii. Sarah Palin continuă  să atragă mulţimi mult mai mari decât candidatul republican la preşedinţie, John McCain.

Totuşi, “nu se ştie încă dacă «factorul Palin» va atrage la urne destui conservatori pentru a contrabalansa avansul democratului Barack Obama printre alegătorii independenţi”, comentează CNN.

Susţinătorii Al-Qaida ţin cu McCain


Simpatizanţii Al-Qaida şi-au anunţat preferinţa pentru John McCain, relatează “Times”, citând grupul de monitorizare a site-urilor islamiste, SITE Intelligence Group. ”Avem nevoie de un continuator al politicii spre nicăieri a lui George W. Bush”, se arată într-un text postat pe site-ul islamist al-Hesbah.

Dacă Al-Qaida doreşte să “epuizeze” SUA în plan economic şi militar, victoria lui McCain convine, explică autorul textului, Muhammad Haafid, evocând promisiunea lui McCain de a continua războaiele din Irak şi Afganistan “până la ultimul soldat american”.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite