Haide un weekend la cabane în Bihor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean începe o campanie de promovare a obiectivelor turistice din judeţ. În perioada 30-31 mai, în Oradea va avea loc Târgul de turism „Petrece un weekend în Bihor”.

Bihorenii sunt îndemnaţi să descopere frumuseţile judeţului şi obiectivele turistice, prin intermediul târgului de turism „Petrece un weekend în Bihor”, organizat de Consiliul Judeţean Bihor, în colaborare cu Primăria Oradea şi Asociaţia Naţională pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din România – Filiala.

Târgul va avea loc în perioada  30 - 31 mai, în pasajul Vulturul Negru din Oradea. „Obiectivul nostru este promovarea unităţilor şi serviciilor turistice din Bihor. Vrem să atragem turiştii care nu îşi permit deplasări pe distanţe mari în weekend şi de asemenea, ne adresăm bihorenilor care vor să descopere frumuseţea naturală a judeţului nostru. Încercăm astfel să menţinem bugetele de turism familiale în circuitul judeţean”, a declarat Dumitru Voloşeniuc, vicepreşedintele CJ Bihor.

Acesta a amintit Padişul, Stâna de Vale, Valea Crişului Repede, Băile Felix şi Băile 1 Mai, ca destinaţii potrivite de weekend.„Vrem să ne adresăm bihorenilor care nu cunosc toate ofertele din judeţ. Există pensiuni noi, care nu au fost promovate şi care au preţuri bune”, a adăugat vicepreşedintele CJ Bihor.

Înscrieri la târg

Agenţii economici bihoreni, care au în portofoliu servicii de turism, sunt invitaţi să se înscrie la târg, direct la sediul Consiliului Judeţean Bihor, prin telefon la 0259/434.013 sau e-mail serban.morcan@gmail.com.

Agenţiile şi unităţile turistice care vor promova Bihorul vor avea stand gratuit, iar celor care vor să vină cu oferte pentru alte judeţe ale ţării sau străinătate li se va percepe o taxă. „Expozanţii sunt rugaţi să pregătească oferte speciale de weekend prin care sa atragă turiştii”, a spus Şerban Morca, coordonatorul târgului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite