Hai la Târg! Sunt cărţi cu reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschis în sunetele trompetei poetului Paul Daian, Târgul Gaudeamus îşi trăieşte în weekend ultimele două zile, la fel de încărcate de evenimente ca şi precedentele. Sâmbătă,

Deschis în sunetele trompetei poetului Paul Daian, Târgul Gaudeamus îşi trăieşte în weekend ultimele două zile, la fel de încărcate de evenimente ca şi precedentele.

Sâmbătă, lansările de carte se ţin lanţ: carte pentru copii (Editura Credis a Universităţii din Bucureşti, ora 12.00), căreia i se adaugă o serie de evenimente în Atelierul de colorat sau la Colţul poveştilor (ora 11.00), în Salonul de carte "Ion Creangă"; volume de istorie, cum ar fi aceea a cenzurii în literatura mondială de Nicholas J. Karolides, Margaret Bald şi Dawn B., la editura "Paralela 45", sau DVD-ul "Memorialul durerii" al Luciei Hossu Longin.

Art Grup Editorial lansează câteva colecţii noi: "Desenul din covor", "Ficţiune şi artilerie" cu nume sonore ale literaturii româneşti şi universale, ca Marin Sorescu, Nicolae Breban, Dumitru Ţepeneag sau Chloe Delaume. Îndrăgostiţii de Bucureşti se pot întâlni, la ora 12, cu o faţă mai dură a Capitalei, graţie colecţiei "Istorii subterane" a Editurii Polirom, care propune două titluri semnate de Stelian Tănase: "Rakovski.

Dosar secret" şi "Avangarda românească în arhivele secrete", dar şi la ora 16.30, cu "Bucureştiul subteran" al editurii Paralela 45, prezentat de câteva somităţi ale ştiinţelor comportamentului uman, dintre care îi amintim pe acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici şi pe medicul psihiatru Aurel Romila.

Odată ajunşi în cursul dimineţii la târg, veţi descoperi singuri zona preferată, fie că vă gândiţi la SF, la poezie, la romanul poliţist sau de dragoste ori la cărţile religioase şi de istorie a religiilor.
Duminică, târgul se închide imediat după prânz, cu decernarea Premiilor ediţiei 2007, la ora 14.00. Votul publicului va decide cele cinci Trofee Gaudeamus pentru expozanţi. Nu aşteptaţi ediţia din 2008! Acordaţi-vă un weekend alături de editori, scriitori, artişti... Şi nu uitaţi, toate editurile au reduceri de preţ între 10 şi 30%.

Standul Editurii "Adevărul" Holding este cel mai spectaculos de la târg. Cititorii pot găsi un refugiu perfect pentru lectură într-un decor luxos, care scoate în evidenţă un produs de calitate superioară.
Editura "Adevărul" Holding a lansat colecţia de opere complete ale scriitorului Vintilă Corbul, cel mai bine vândut autor român din toate timpurile. Câteva din romanele lui pot fi ascultate şi pe iPod, în format audio. Tot aici se găsesc şi formulare pentru cei care vor să
comande cărţile sale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite