HVB caută peste 800 de consilieri financiari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HVB Banca pentru Locuinţe va organiza o amplă campanie de recrutare consilieri financiari. Ea se va desfăşura concomitent cu cea de promovare a serviciilor băncii şi va cuprinde cele mai

HVB Banca pentru Locuinţe va organiza o amplă campanie de recrutare consilieri financiari. Ea se va desfăşura concomitent cu cea de promovare a serviciilor băncii şi va cuprinde cele mai importante opt oraşe din ţară.

În fiecare reşedinţă de judeţ, bancherii caută 100-150 de persoane, ceea ce ridică ţinta de recrutare la peste 800 de persoane, în marea majoritate persoane fizice autorizate care vor lucra cu banca în regim de colaborare. "Un tur de forţă este necesar pentru o campanie intensă de promovare a produselor de economisire-creditare, dar şi pentru a ne lărgi echipa de consilieri financiari care în prezent se apropie de 2.000", a declarat Petre Tulin, preşedintele HVB Banca pentru Locuinţe. Cerinţele vizează nu atât pregătirea profesională, cât unele aptitudini cum ar fi o bună comunicare, orientare către client şi puterea de convingere.

Bonusurile constau în comision atractiv din vânzări şi susţinere financiară iniţială, posibilităţi rapide de promovare şi traininguri de produs şi de aprofundare a tehnicilor de vânzare şi negociere. Bucureşti (8 mai), Constanţa (10 mai), Braşov (15 mai), Cluj-Napoca (17 mai), Iaşi (22 mai), Bacău (24 mai), Timişoara (29 mai), Oradea (31 mai). În primele trei luni ale acestui an, numărul de contracte de economisire-creditare încheiate de HVB s-a dublat faţă de perioada similară a anului trecut.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite