HUNEDOARA: Un mort şi un rănit într-o Dacie strivită de două TIR-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi, la orele amiezii, un grav accident de circulaţie s-a petrecut pe DN 7 între Simeria Veche şi Spini.

Două tiruri şi o Dacia 1310 au fost implicate pe DN7 într-o coliziunea soldată cu moartea unei femei şi rănirea gravă a altei persoane. Accidentul s-a produs după ce şoferul Daciei nu a acordat prioritate la intrarea de pe un drum comunal pe drumul naţional.


„Primii care au ajuns la locul accidentului au fost paramedicii SMURD, care au găsit într-un autoturism Dacia 1310 două victime, un bărbat, în vârstă de 67 ani, grav rănit, şi o femeie, Maria N.,  de 64 de ani, decedată. Rănitul a primit îngrijiri medicale şi apoi a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean din Deva. Echipajul de descarcerare a scos apoi cadavrul femeii din autoturismul distrus”, a declarat locotenentul Anemona Doda, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Autoturismul în care se aflau cei doi a fost izbit lateral de un tir, care circula regulamentar, după care a fost proiectat într-un alt autotren care venea din faţă. Circulaţia pe DN 7 a fost blocată aproximativ o oră din cauza accidentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite