HUNEDOARA: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Hunedoara, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţia locală a cotidianului "Adevărul de Seară".

RAPORT
Campioni naţionali la eficienţă


Poliţiştii hunedoreni sunt cei mai eficienţi din ţară, potrivit raportului de activitate întocmit pentru primul trimestru al acestui an. Cu peste 700 de infracţiuni soluţionate, I.P.J. Hunedoara şi-a asigurat, pentru al patrulea an consecutiv, un onorant loc I pe ţară, în privinţa rezolvării infracţiunilor.

ASTĂZI, ORA 10.00
Concurs inedit în Retezat


Cea de-a 34-a ediţie a Cupei Bolovanu’  la schi va avea loc, astăzi,  la Refugiul Genţiana, din Munţii Retezat. Concursul  este destinat tuturor iubitorilor de munte şi schi. Ideea ineditului premiu aparţine unor  veterani ai muntelui care, la sfârşitul unui concurs de schi, l-au premiat pe câştigător cu un bolovan.

ASTĂZI, ORA 10.00
Cercetaşii europeni vin la Cioclovina


Tinerii din mai multe ţări europene participă, la Deva, la adunarea anuală a organizaţiilor de cercetaşi. Aici va fi stabilit programul activităţilor cercetaşilor pentru întreg anul 2010, după care întrunirea va continua la peşterea de la Cioclovina, unde vor avea loc demonstraţii de escaladă şi focuri de tabără.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite