Guvernul ar putea plăti parcarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţiile statului cu sedii în Capitală ar putea fi puse la plată pentru ocuparea locurilor de parcare. Aşa cum toţi bucureştenii îşi plătesc parcarea de reşedinţă, aşa şi

Instituţiile statului cu sedii în Capitală ar putea fi puse la plată pentru ocuparea locurilor de parcare. Aşa cum toţi bucureştenii îşi plătesc parcarea de reşedinţă, aşa şi guvernul, ministerele sau alte instituţii din administraţie ar putea achita taxă de parcare.

Consiliul General al Capitalei a adoptat ieri strategia de parcare a Bucureştiului. Printre proiectele legate de dezvoltarea unor parkinguri subterane şi supraterane, aleşii locali au hotărât ca locurile de parcare pentru instituţii să nu mai fie repartizate direct de comisia de circulaţie a municipalităţii, ci de Consiliul General.

Noua strategie de parcare ar putea lovi şi în actualul concesionar al acestor locaţii, care odată cu apariţia parkingurilor subterane ar putea pierde din locurile pe care le deţine la marginea trotuarului. În ceea ce îi priveşte pe bucureşteni aceştia vor plăti în continuare parcarea la sectoare. Strategia de parcare arată că, în cel mai scurt timp, municipalitatea trebuie să amenajeze în subteran sau suprateran peste 9.000 de locuri.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite