Guvernul român va construi o biserică în Ciudat Real - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“În Castellon locuiesc 38.388 de persoane de 118 naţionalităţi diferite”, redactează “Las Provincias”. Consilierul pentru imigraţie, Rafael Basco, a subliniat, în cadrul unei

“În Castellon locuiesc 38.388 de persoane de 118 naţionalităţi diferite”, redactează “Las Provincias”.

Consilierul pentru imigraţie, Rafael Basco, a subliniat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în locallitatea Castellon trăiesc 118 naţionalităţi diferite, printre care cei mai mulţi sunt cetăţenii proveniţi din România.

“Guvernul român caută teren pentru a construi o biserică în Ciudad Real”
, scrie “EL Dia de Ciudad Real”.

Trimisul din partea guvernului român, Petre Roman, aflat în aceste zile în Ciudad Real, a promis comunităţii de români care locuiesc în această zonă că guvernul va cumpăra o parcelă de pamânt pentru a construi o biserică ortodoxă.

“Au fost arestaţi trei proxeneţi care obligau românce să se prostitueze”, publică “EcoDiario”.

Agenţi ai Gărzii Civile din Huelva au arestat zilele trecute trei români, acuzaţi de extorsiune şi obligarea a trei românce să se prostitueze.

“Minorul bătut în Bollullos se recuperează treptat, însă va trebui să suporte o operaţie”
, titrează “20 minutos”.

Minorul de 16 ani care a fost bătut de către un tânăr de naţionalitate română din Bollullos se recuperează în spital. El va fi nevoit să suporte o operaţie deoarece prezintă o dublă fractură de mandibulă. Acesta fost bătut deoarece a făcut comentarii în legătură cu hainele pe care le purta românul.

“Au fost arestaţi pentru furtul unei maşini şi a diferite produse dintr-un bar”, informează “Santander Ciudad”.

Garda Civilă a arestat, zilele trecute, doi români acuzaţi de furtul unei furgonete , a unor produse alimentare şi băuturi dintr-un bar din localitatea Ramales de Victoria, Santander.

“Comunitatea va şcolariza 141 de minori din satul El Gallinero”, scrie “Diario de Henares”.

Începând cu prima zi a lunii noiembrie, copiii ţiganilor de naţionalitate română care locuiesc în zona <> din asezarea ilegală Caniada Real, Madrid, vor putea merge la şcoală. Este vorba despre un proiect educativ prin care minorii vor fi educaţi într-un centru şcolar din cartierul Latina din Madrid.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite