Grupul demisionar de la Cluj nu face Partidul Ardelenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul strateg al PSD, Vasile Dâncu, a dezminţit informaţiile vehiculate în presă privind înfiinţarea unui partid al ardelenilor de către liderii demisionari ai Grupului de la Cluj. "Nu ne

Fostul strateg al PSD, Vasile Dâncu, a dezminţit informaţiile vehiculate în presă privind înfiinţarea unui partid al ardelenilor de către liderii demisionari ai Grupului de la Cluj. "Nu ne gândim să facem un partid al ardelenilor.

Acum nu vreau să fac raţiuni ipotetice", a declarat, ieri, Vasile Dâncu. Dacă la un moment-dat cochetau cu această idee, iniţiativa s-a dovedit a fi imposibilă în condiţiile lipsei de solidaritate a colegilor din conducerea filialei clujene, care au primit cu seninătate demisia nucleului dur al "Grupului de la Cluj".

Nici măcar unul dintre cei 37 membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj nu a fost solidar cu demisionarii şi nu şi-a depus demisia, la rândul său. În ceea ce priveşte activitatea în partid, Dâncu este hotărât să nu candideze la alegerile care se vor organiza pentru desemnarea noii conduceri a PSD Cluj.

"Cu siguranţă nu voi mai candida. În ceea ce priveşte viitorul, nu vreau să mă gândesc. Mă gândesc la prezent şi în prezent e vacanţă", a concluzionat Dâncu. Referitor la activitatea în cadrul Institutului Social Democrat din Transilvania, Dâncu a spus: "Nu poţi să faci guverne sau să ai putere în partid prin această fundaţie". Ioan Rus nu a dorit să facă declaraţii, iar Vasile Puşcaş nu a fost de găsit până la închiderea ediţiei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite