Grupul Vouă, o joacă pe mătuşa Tamara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra (deja) mătuşă Tamara, despre care s-a vorbit la un moment dat mai ceva ca despre Traian Băsescu, a devenit un personaj de maxim interes pentru populaţie. Prin urmare, ea a stârnit şi

Celebra (deja) mătuşă Tamara, despre care s-a vorbit la un moment dat mai ceva ca despre Traian Băsescu, a devenit un personaj de maxim interes pentru populaţie.
Prin urmare, ea a stârnit şi talentul scenaristic al umoriştilor de la grupul Vouă, care, în această săptămână, au avut, la Teatrul Nottara, premiera piesei "O mătuşă pierdută". O satiră necruţătoare la adresa clasei politice româneşti, un spectacol care s-a ţinut în faţa unei săli arhipline, care s-a distrat copios pe seama mătuşii Sahara, cum este ea botezată, ca orice VIP, cu "numele de scenă". Succesul de la premieră a fost sărbătorit apoi într-un local din zona Parcului Cişmigiu, unde au venit să-i felicite pe actorii de la "Vouă" băieţi din lotul naţional de box în frunte cu Francisc Vaştag şi soţia sa, fostul campion mondial la haltere Nicu Vlad, viceprimarul Capitalei Ludovic Orban, primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, dar şi celebrul cuplu care se pregăteşte de nuntă în vara acestui an, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite