Grefieră arestată pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grefieră a Secţiei Comerciale din cadrul Curţii de Apel Bucureşti a fost arestată pentru că ar cerut şi primit bani de la doi dintre inculpaţii din procesul fraţilor Cămătaru, pentru a

O grefieră a Secţiei Comerciale din cadrul Curţii de Apel Bucureşti a fost arestată pentru că ar cerut şi primit bani de la doi dintre inculpaţii din procesul fraţilor Cămătaru, pentru a le facilita obţinerea suspendării pedepselor la care au fost condamnaţi.

Potrivit surselor judiciare, grefiera Liliana Constantinescu ar fi luat de la Cristian Gheorghe, zis "Mască", şi Stan Sile, zis "Nicu al lui Ghioală", 1.000 de lei şi 3.000 de euro. Grefiera a fost reţinută în 21 februarie de procurorii Tribunalului Bucureşti, sub acuzaţia de trafic de influenţă, iar a doua zi a fost arestată pentru 29 de zile. Liliana Constantinescu le-ar fi promis lui Gheorghe (condamnat la 3 ani de închisoare) şi lui Stan (condamnat la o pedeapsă de 8 ani) fie să obţină pedepse cu suspendarea condiţionată, în dosarul Cămătarilor, fie suspendarea executării acestora.

În 19 februarie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc ultimul termen din procesul fraţilor Sile şi Nuţu Cămătaru, în care mai mulţi inculpaţi au contestat sentinţa dată de Curtea de Apel. Magistraţii au amânat pronunţarea sentinţei pentru data de 4 martie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite