Grădiniţa lui Virgil Ianţu se întoarce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grădiniţa lui Virgil Ianţu se întoarce
Grădiniţa lui Virgil Ianţu se întoarce

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite“ începe astăzi, de la 20.30, la Prima TV. Micuţii vor dezvălui cum se vede lumea prin ochii lor şi vor dezbate subiecte fierbinţi, de actualitate, într-un dialog “de la egal la egal” cu Virgil Ianţu.

După o pauză de aproape patru ani, timp în care generaţiile s-au schimbat, show-ul de la Prima Tv revine cu un suflu proaspăt. Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”, dar şi tatăl unei fetiţe de patru ani, a aşteptat şi el, cu nerăbdare, reluarea show-ului.

“Îmi doresc de mult timp reluarea acestei emisiuni şi cred că un nou sezon este binevenit”, mărturiseşte Virgil Ianţu, amfitrionul celor mici. “Show-ul are aceeaşi structură, cu segmente de studio, îmbinate cu rubrici speciale, construite în funcţie­ de copiii pe care îi avem invitaţi. Vom include, din când în când, şi rubrica «Biroul lui Ianţu», pe care am realizat-o şi în sezoanele trecute. Nu vor lipsi nici reportajele filmate cu camera ascunsă, în care protagoniştii vor fi tot copii”, adaugă el.

Traficul din Bucureşti, „decongestionat“

Ca şi la ediţiile trecute, telespectatorii vor auzi de la puştii-comentatori o mulţime de păreri interesante şi detalii “picante” referitoare la subiecte de interes general. Chiar în această seară, în prima emisiune a noului sezon, vor fi dezbateri pe o temă de actualitate: traficul din Bucureşti.

Cristian, un mare specialist în „carnozauri”, crede că este pregătit să devină primarul Bucureştiului, o capitală cu nu mai puţin de “53 de sectoare”.  De asemenea, el susţine că Traian Băsescu scrie poezii, dar este convins că preşedintele are parte de o concurenţă acerbă din partea lui Bănel Nicoliţă, un alt mare poet autohton, în opinia sa.

Pentru a câştiga fotoliul de primar, Cristian se va bate în argumente cu Andrei, un tânăr de şase ani şi jumătate, a cărui ambiţie este să rezolve problemele cetăţeanului bucureştean.

Cu o mamă educatoare şi un tată balerin, micuţul crede că este cel mai potrivit pentru a ocupa postul de primar, deoarece cunoaşte “toate liniile autobuzelor şi troleibuzelor”.

De-a lungul timpului, emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite” a obţinut două premii la Cannes şi un premiu CNA pentru cel mai bun program de divertisment.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite