Gorillaz – D-Sides

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nume dat unor personaje animate şi cam atât. Mă rog, nu chiar, şi multă muzică aproape emblematică pentru ultimii 15 ani ai muzicii. D Sides este cea de-a doua colecţie de rarităţi din

Un nume dat unor personaje animate şi cam atât. Mă rog, nu chiar, şi multă muzică aproape emblematică pentru ultimii 15 ani ai muzicii. D Sides este cea de-a doua colecţie de rarităţi din perioada celui de-al doilea album "Demon days". Fără să fie un album impresionant, ceea ce e şi destul de greu pentru o colecţie de piese care nu s-au calificat atunci pentru a ieşi pe piaţă, noua apariţie discografică Gorillaz are câteva bucăţi impresionante.

Albumul este deschis de "68 state", o piesă senzuală, cu o linie de bass obsedantă în fundal, şi instrumental ciudat, specific. "People" este un fel de demo al "Dare" de pe "Demon Days", dar cu versuri şi melodie diferite, cu vocea lui Damon Albarn ca şi guest star al propriului proiect, acesta fiind rar prezent la microfon. "Hong Kong" este o altă piesă interesantă de pe noul album, din nou cu Alabarn la voce, de această dată însă extrem de melancolic, sprijinit de acorduri surprinzător de gentile de chitară. Albumul este însoţit de un bonus-disc, care continuă seria de remixuri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite