"Golden Blitz" - carciuma unde se ticluieste politica si se strica prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele acestea, restaurantul "Golden Blitz" si-a reconfirmat renumele de loc placut la taifas in ceas de seara al celor mai inalti demnitari ai statului si ai secunzilor lor din politica. In seara

Zilele acestea, restaurantul "Golden Blitz" si-a reconfirmat renumele de loc placut la taifas in ceas de seara al celor mai inalti demnitari ai statului si ai secunzilor lor din politica. In seara de duminica spre luni, localul i-a avut ca oaspeti pe Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Vasile Blaga si Adriean Videanu, care au batut in cuie numele ministrilor ce urmau sa paraseasca echipa premierului si a succesorilor lor. Locatia a devenit celebra dupa ce candidatul prezidential Basescu Traian a fost vazut, in cursul campaniei electorale, la aceeasi masa cu o incantatoare blonda. Dna Elena Udrea, caci despre dansa a fost vorba, era pe atunci doar un marunt consilier municipal, dar avea sa urce rapid in ierarhia politica, fiind adusa la Cotroceni pe post de consilier de stat si apoi sef al Cancelariei prezidentiale dupa ce vivacele sau comesean a devenit intaiul om in stat. La "Golden Blitz" au ajuns in seara zilei de 26 mai seful statului si invitatii sai - trei gazetari, Robert Turcescu, Gabriel Stanescu si Liviu Mihaiu, si doi apropiati de la Cotroceni - consilierele Adriana Saftoiu si Elena Udrea. Ambianta trebuie sa fi fost extrem de placuta din moment ce petrecerea s-a spart abia catre trei dimineata. Unul dintre convivi, Gabriel Stanescu, a decis, pe 19 august, sa publice asa-zise fragmente din discutia de la masa, starnind un alt scandal de presa.
Whiskyul care-i place lui Basescu costa 100.000 de lei suta
Incepand de la poarta maramureseana, de la intrare pana la ultima piesa de decor, toate obiectele sunt venite din lumea satului romanesc. Ambianta taraneasca simpla a incantat-o si pe Brigitte Bardot, care a vizitat Bucurestiul la inceputul anului 1998 si a poposit tot aici, atunci cand i-a fost foame. Maestri bucatari pregatesc zilnic peste 100 de feluri de mancare romaneasca. Specialitatea casei este rulada de pui care costa 170.000 de lei portia. Cele mai cautate sunt mancarurile vanatoresti din carne de fazan, caprioara, iepure, mistret, dar si cele de peste: pastrav, salau, crap, stiuca. Preturile variaza in functie de gramaj si de portie intre 100.000 si 300.000 de lei. Ca bauturi aperitive, clientii pot alege intre tuica de pruna, toata gama de vinuri, dulci, seci, demiseci sau bere. Preturile pornesc de la 40.000-50.000 (berea) si pot ajunge la 200.000 (vinurile). O suta de grame de whisky costa 100.000 de lei, iar un ceai aromat din fructe, doar 30.000.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite