Gliga jr., liderul noii generaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 15 ani, Roberto, fiul directorului tehnic al echipei naţionale, are un gabarit impresionant, lucru ce îi permite să evolueze cu succes la categorii superioare de vârstă. Anul acesta,

La doar 15 ani, Roberto, fiul directorului tehnic al echipei naţionale, are un gabarit impresionant, lucru ce îi permite să evolueze cu succes la categorii superioare de vârstă.

Anul acesta, Gliga jr. a evoluat deja în două meciuri pentru formaţia de seniori a Stelei, reuşind chiar să înscrie un punct în poarta ungurilor de la Alba Volan în Liga Mol.

Roberto a fost selecţionat la naţionala U-18 şi recent a participat şi cu naţionala U-20 la CM de la Miercurea Ciuc, divizia a doua, unde a marcat două goluri. El a jucat anul trecut pentru juniorii lui ZSC Lions, în campionatul Elveţiei, unul dintre cele mai tari din Europa.

“A fost nevoit să întrerupă anul acesta din cauza şcolii. Ţine însă legătura mereu cu cei de acolo şi este aşteptat să se întoarcă în sezonul viitor. Depinde numai de el dacă va vrea”, a explicat Marius Gliga.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite